Vetélkedő

2024.04.03. 11:00

Országos versenyeken arattak a szanyiak

A közelmúltban Budapesten, a Katolikus Pedagógiai Intézet szervezésében rendezték meg a Természetesen Istennel természettudományi vetélkedő országos döntőjét.

Kisalföld.hu

A szanyi Szent Anna katolikus iskolát a három régiós fordulón túljutva a Vízőrzők elnevezésű csapat képviselte. A Németh Viktória, Pető Csenge és Szeghalmi Liza összetételű csapat (felvételünkön) szoros versenyben végül az ötödik helyen végzett. És hogy a szanyi fiatalok énekelni is tudnak, azt népdalversenyeken bizonyították a napokban. A Barsi Ernő Vármegyei Népdal­éneklési Minősítő Versenyen Kovács Bendegúz első osztályos tanuló arany minősítést szerzett. A Tiszán Innen, Dunán Túl Országos Népdaléneklési Minősítő Versenyen Szeghalmi Liza arany, míg a Bokréta Kisegyüttes (Szeghalmi Liza, Pető Csenge, Németh Gréta) bronz minősítést kapott. Felkészítőik Orbánné Nagy Ágnes és Gödri Dániel. 

Fotó: Szanyi katolikus iskola


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában