Virágba borul az erdő

2024.04.07. 13:41

Díjazták a tavaszi pályázat résztvevőit Sopronban

Sikerrel zárult a soproni Taeg Zrt. által meghirdetett ,,Virágba borul az erdő” tavaszi pályázat, amelyre 345 rajz érkezett.

Kisalföld.hu

Lesovics-Király Lilien alkotása.

Minden korosztályban 20–20 alkotást értékelt a zsűri, amelynek munkájában Hartl Éva, a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar docense és Konczné Hegedüs Éva a Taeg Zrt. vezérigazgató-helyettese vett részt. 

A zsűri által meghozott döntés alapján az óvodások között első helyen Rokob Nóra végzett, a második Herczeg Lujza, a harmadik Kleizer Ádám, a közönségszavazás nyertese pedig Farkas Panka Rúna lett. 

Az alsó tagozatosok között az első helyet Furka Lia Ramóna szerezte meg, a második Szabados Marcell lett. A csodás rajzoknak köszönhetően a zsűri a harmadik helyezést megosztotta, amelyet Bognár Fruzsina és Horváth Enikő nyertek. Természetesen különdíjasa is lett az alsó tagozatosoknak, amelyet Abderrahmane Aisa kapott. 

A felsős korosztályban a közönségszavazatot két rajz nyerte: Lesovics-Király Lilien és Danczik Zara Luca munkái. A zsűri által megítélt első helyezett Komlósi Tifani lett, a második helyen Horváth Kíra, a harmadikon Ganzriegler Sára Anikó végzett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában