Lovas húsvét

2024.03.30. 15:26

Húsvéti családi nap Nyúlon - Sok-sok fotó

Családi napot szervezett húsvét alkalmából a Nyúli Hagyományőrző Lovas Egyesület.

Gyurina Zsolt

Fotó: Rákóczy Ádám

Harmadszor rendeztek Nyúlon családi napot a helyi hagyományőrző lovasok jóvoltából. Mint Erős Gábor szervező elmondta, a cél a településen élők összehozása, a közösségi élet felpezsdítése volt. Sikerrel, mert nagy érdeklődés mellett tartották meg szombaton az eseményt, végig 200-300 érdeklődő figyelt vagy vett részt a változatos programokon.

Volt minden: hordóvonatozás, versenyek, mint például tojáscipelés kanállal, kutyás bemutató, off-road autózás, íjászat, és persze mazsorett-csoport, kirakodóvásár. Kicsik és nagyok remekül szórakoztak, és csak tetézte a vidámságot, amikor a pónilovaglásról az egyik póni elszabadult, és a Queen együttes éppen felhangzó We will rock you című számára rohangált körbe, míg el nem kapták. 

Ezuttal az időjárás is kegyes volt, napsütésben és tavaszi melegben szórakozhattak a nyúliak és a környező települések lakói a hosszú hétvége egyik leghangulatosabb programján. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában