Hangulatos mulatság

2024.02.12. 19:59

Jótékonysági bált tartottak a gyerekekért Sokorópátkán

A báli szezon még mindig nem ért véget Győr-Moson-Sopronban. Szombaton immár hetedik alkalommal rendezték meg Sokorópátkán a jótékonysági bált a gyerekekért.

Kisalföld.hu

Fotó: Csapó Balázs

A hangulatos mulatságot ezúttal is a helyi óvoda és iskola szülői munkaközössége szervezte, melynek fővédnöke a két intézmény igazgatója: Horváthné Fekete Edit és Jelencsics Éva. Több mint százötvenen húztak csinos báli ruhát és mulattak együtt a Sokoró Fogadóban. A belépők árából és a támogatói jegyekből, valamint a tombolából befolyt összeggel is nemes célt támogatnak, mégpedig a sokorópátkai ovisokat és iskolásokat.

A mulatság idei dresszkódja a kék volt, a bűvész-meglepetésműsor mellett DJ Dezs szolgáltatta a talpalávalót. Vajda Péterné Hajnalka, a bál főszervezője lapunknak elmondta, hogy idén túlszárnyalták az elképzelésüket, 1,2 millió forint gyűlt össze a gyerekek javára. – Tavaly 700 ezer forintos bevételt számoltunk, idén az egymilliót tűztük ki célul. Álmomban sem gondoltam volna, hogy sikerül túlteljesítenünk. Ismét megmutatták a helyiek, milyen példaértékű összefogás van Sokorópátkán – emelte ki.

Fotó: Csapó Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában