Állatbarátok támogatása

2024.02.11. 19:36

10 bevásárlókosárnyi adomány gyűlt össze a győri Puha Praclisoknak

Újabb sikeres eledelgyűjtést tudhat maga mögött a Győri Puha Praclik Egyesülete. Számos állatbarát támogatta hétvégén az árva és beteg cicákat mentő csapatot és mentvényeit.

Kisalföld.hu

Fotó: Győri Puha Praclik Egyesülete

Rengeteg jó minőségű eledelt kaptak, amiért nagyon hálásak és az alom készletet is jócskán fel tudták tölteni.  Tíz teli bevásárlókosárral hagyhatták el az adománygyűjtés győri helyszínét.

Összesen 537 kilogramm almot, 78 kiló száraz tápot és közel 500 darab alutasakos eledel gyűlt össze a jóakaróknak köszönhetően. Emellett 83 konzerv és 44 darab alutálcás eledel, valamint némi jutalomfalat is került a kosarakba. Nem csak a macskákra, de a kutyákra is gondoltak a támogatók, így nekik közel 50 kilogramm száraz táp és két tucat egyéb finomság jut majd a Puha Praclik jóvoltából.

Nem csak finomságok, de annál hasznosabb fertőtlenítő és tisztítószerek, gyógyszerek, cicajátékok is érkeztek a februári gyűjtésre. A következő tervezett adománygyűjtés napja március 9.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában