Betekintés

2024.01.13. 10:00

Nyílt nap a Soproni Egyetemen - Pluszpontot érhet a felvételin

Nyílt napot tartanak a Soproni Egyetemen, ahol a részvétel után egyes karokon pluszpontot is szerezhetnek a leendő hallgatók.

Kisalföld.hu

A Soproni Egyetem betekintést enged a leendő hallgatóknak a képzések rendszerébe. Fotó: Soproni Egyetem

A műszaki, informatikai, művészeti, pedagógiai, agrár- vagy gazdaságtudományi képzés iránt érdeklődőknek nyílt napot tart a Soproni Egyetem január 17-én. Az erdőmérnöki kar a Bajcsy-Zsilinszky utcai campuson 10 órától várja a leendő hallgatókat, ahol a szakok bemutatása után kötetlenül kérdezhetnek a jelenlévők. Az új, 2024-es felvételi rendszer lehetővé teszi, hogy az előadásokon való részvétel 30 pluszpontot jelenthet az erdőmérnöki karra való felvételinél. 

A faipari mérnöki és kreatívipari kar a Cházár András tér 1. szám alatt található P épületben tartja a nyílt napot 11 órától, ahol a műszaki, informatikai, társadalomtudományi és művészeti képzésekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A Lámfalussy Sándor Közgazdaság-tudományi Kar eseménye az Erzsébet utcai Pénzügyi Palota aulájában lesz 10 órától. A szakmai előadásokon való részvétel plusz 15 pontot jelent a 2024-es felvételin, illetve a kar nyereményjátékkal is készül a jelenlévőknek. 

A továbbtanulás iránt érdeklődők a Ferenczy János utcában található Benedek Elek Pedagógiai Karon 10 órától betekintést nyernek a felvételi eljárásba és a szakképzésekbe, illetve megtekinthetik a kollégiumot is. 

A nyílt napon való részvétel ingyenes. A programokról és a részvétellel kapcsolatban további információkat találnak a karok hivatalos honlapjain.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában