9. rész

2024.01.19. 10:51

Látott már ekkora halakat? Mindegyiket Győr-Moson-Sopronban fogták a büszke pecások! - fotók

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége nemrég játékot hirdetett a horgászoknak. A legszebb fogásokat fotókon várják, három szerencsés pecás 2024-re szóló, éves területi jegyet nyerhet a vármegye folyóvizeire.

Kisalföld.hu

Oláh Gábor a Mosoni-Dunán fogta ezt a szép halat Győr térségében.

A játék 2024. január 20. -ig tart. Folyamatosan érkeztek a legszebb halak a szövetséghez, ma ismét nem mindennapi fogásokat mutatunk meg Olvasóinknak.

1.

Mosoni-Dunán fogott csukájának fényképét küldte be a szövetségnek Máté Róbert, aki a győrújfalui kikötő mellett szákolta ezt a szép példányt. Vármegyénk gazdag rablóhalakban, számos szép csukát tudtunk már megmutatni olvasóinknak is cikksorozatunk korábbi részeiben.

 

2.

Oláh Gábor Győrnél a Mosoni-Dunán fogta ezt a szép, hét és fél kilogrammos példányt tavaly augusztusban. Fenekezett élőhallal (tenyeres bodorkával), a felszerelése 2,4 méteres üvegbot, 50-es monofil főzsinór és előke, csúszó ólom, 5/0-ás horog volt.

 

3.

Algács Tamás 16 kilogrammos amurt fogott a Mosoni-Dunán, fenekezéssel, erjesztett kukoricát használva csaliként.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában