A gyermekgyógyítás egy csapatmunka

2024.01.14. 07:29

Dr. Sragner Angéla a K&H jövő gyógyítói díjjal járó jutalmat a csapat és saját szakmai továbbfejlesztésére ajánlja

A gyermekgyógyítás egy csapatmunka, egyedül nem megy! – vallja dr. Sragner Angéla, akit nyolc kiváló fiatal gyermekorvos között K&H jövő gyógyítói díjjal jutalmaztak a K&H gyógyvarázs 20 éves jubileuma alkalmából.

Mészely Réka
K&H Bank
- Nem nyerhettem volna el a Jövő gyógyítója címet a fantasztikus kollégáim nélkül – hangsúlyozta dr. Sragner Angéla gyermekorvos.

Ezúttal nyolc gyermekorvos részesült a K&H jövő gyógyítói díjban. A fiatal, 40 év alatti orvosok közül hárman házi gyermekorvosok, ketten kórházban dolgozó szakorvosok, hárman pedig még a szakvizsgájuk előtt álló, de a korszerű eljárások mellett már elkötelezett rezidensek. A nyertesek között találjuk a mosonmagyaróvári Karolina Kórház gyermekorvosát, dr. Sragner Angélát, akit már a díjra való jelölés idején bemuttunk olvasóinknak. Most az 1,3 millió forintos elismerés elnyerését követően is megkerestük.

– Nagy megtiszteltetés számomra a díj és óriási meglepetés. Egyrészt, mert a szakmai zsűri döntése bizonyítja, hogy egy városi kórházban működő osztályon is lehet magas minőségű szakmai munkát végezni, amit országos szinten is elismernek. Másrészt a közönség szavazás során kapott számtalan pozitív visszajelzés, amit a környék lakosságától, az általunk ellátott családoktól kaptunk az fantasztikus érzés. Ez a két oldalról érkező visszaigazolás azt jelzi jó úton járunk – emelte ki érdeklődésünkre dr. Sragner Angéla.

A fiatal doktornő úgy véli, sokszor a pozitív dolgok kevéssé kapnak visszhangot: 

Az ilyen platformok erre is jók, hogy emlékeztetnek arra, hogy a mindennapi munka során számunkra észrevétlenül is nyomot hagyunk az általunk ellátott családok életében és ennek a háláját is lehetett érezni az elmúlt időszakban.

– A közönség szavazás során nagy városokban dolgozó kollégákkal kellett versenyezni a szavazatokkal, de az az összefogás és szurkolás, amit kaptunk meghozta a gyümölcsét, ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki támogatott. Azért beszélek többes számban, mert ez a díj nem csak az enyém! A gyermekgyógyítás egy csapatmunka, egyedül nem megy! Nem nyerhettem volna el a Jövő gyógyítója címet a fantasztikus kollégáim nélkül, akiknek ezúton is szeretném megköszönni a munkáját! Éppen ezért a díj szellemiségének megfelelően a szakmai fejlődés és magas minőségű, napra kész gyermekellátás megvalósulása érdekében a díj egy részét felajánlom a gyermekellátó csapatunk szakmai továbbképzésére, a másik részét pedig saját szakmai fejlesztésemre fordítom, hiszen a gyógyítást csak folyamatos tanulással, fejlődéssel lehet megfelelően végezni – osztotta meg velünk a mosonmagyaróvári kórház gyermekorvosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában