Nagy fogások

2024.01.30. 08:00

A teknopufi ízlett az amurnak – Cikksorozatban mutatjuk meg olvasóinknak Győr-Moson-Sopron legszebb halait + fotók

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége nemrég játékot hirdetett a horgászoknak. A legszebb fogásokat fotókon várták, a játék végén három szerencsés pecás 2024-re szóló, éves területi jegyet nyerhet a vármegye folyóvizeire.

Ollári Gergely

A játék ugyan már lezárult, a verseny utolsó hetében is folyamatosan érkeztek a legszebb halak a szövetséghez. Ma ismét nem mindennapi fogásokat mutatunk meg olvasóinknak.

Teknopufi az amurnak

Németh Norbert egy 13 kilogrammos amurt szákolt meg tavaly a Dunán. A horgász feederezett, 20-as fonott főzsinórt és 18-as fonott előkét használt, a csalija teknopufi volt.

 

Nagy pontyot fogott

Tavaly április végén sikerült fognia ezt a közel 17 kilós pontyot az Ásványrárói-ágrendszerben, dobós módszerrel, Szitás Józsefnek. Büszkén mutatta meg élete egyik legnagyobb fogását!

 

Dobós módszerrel

Tavaly húsvétkor sikerült ezt a szép tövest a szákba terelni az Ásványi-ágrendszerben, dobós módszer használatával. Súlya 15+ kilogramm volt – küldte be fotóját Kovács Edvárd.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában