Eredmények

2024.01.04. 07:10

31 káreseményhez vonultak 2023-ban a veszprémvarsányi tűzoltók

Az év végén mindenki igyekszik összegezni, mi minden történt az évben. A veszprémvarsányi Tűzoltó Egyesület évértékelő és évzáró összejövetelén tette meg ezt. 2023-ban 31 káresethez vonultak, ebből 28 műszaki mentéshez és 3 tűzesethez, valamint 3914 órát voltak készenlétben. 543 kilométert tettek meg a káresetek alkalmával. Megőrizték az I. kategóriás Együttműködési Megállapodásukat.

Barki Andrea

Fotó: Veszprémvarsányi ÖTE

NEA pályázati forrásból sikerült felújíttatniuk hidraulikus feszítő-vágó berendezésüket, elvégeztetni a szükséges tömlőcseréjét így további 10 évig készenlétben tudják tartani.

Áprilisban három tagjuk több hétvégén tartó felkészülés után sikeres vizsgát tett IVECO MAGIRUS gépjárműfecskendő kezeléséből. Sikerült az eszközeiket felszereléseiket minimálisan fejleszteni,valamint a szerállások falazatának a felújítását festését elvégeztetni és a beton padozatot is újra festették.

Sikeresen szerepeltek a BM OKF Működés épület felújítás, valamint a Magyar Falu Program Megújúl az épület tetőszerkezete című pályázatán. Szeptemberben részt vettek a Pannonhalmai Járásban működő Önkéntes Tűzoltó Egyesületek Taktikai Vizesgyakorlatán

A közösségfejlesztés fontos eseményei voltak az évben a jótékonysági bál, a családi nap, valamint a fennállásuk 135.évfordulójának közös ünneplése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában