Jótékonysági akció

2023.12.19. 16:13

Száz családnak jut a gyűjtésből Mosonmagyaróvár térségében - galéria

Az adventi időszakban szervezett gyűjtést a mosonmagyaróvári Rózsa Bútorház: a jelentős mennyiségi élelmiszer és tisztítószer adományt a Család- és Gyermekjóléti Központ juttatja el a térség mintegy száz rászoruló családjának az ünnepekre.

Mészely Réka

Fotó: Mészely Réka

Immár hagyománya van annak, hogy a mosonmagyaróvári Rózsa Bútorház jótékonysági élelmiszer­gyűjtést szervez rászoruló családok javára. A mostani adventi akció sikerrel zárult. Tuba Szabolcs tulajdonos tájékoztatása szerint a cégek és magánszemélyek több mint egymillió forint értékben adakoztak tartós élelmiszert és tisztálkodási szereket. Az Aqua Szolgáltató Kft. hét telephelyén is gyűjtött kollégái körében, de csatlakozott a Lajta Néptáncegyüttes is a kezdeményezéshez.

Az adományokat Novics Bernadett, a Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője és munkatársai vették át. Száz családnak készítenek csomagokat Mosonmagyaróvár térségében. A központ vezetője kiemelte: 

"Ezek a csomagok a térség rászorulóinak jelentenek támogatást a közelgő ünnep alkalmából. Nagy öröm volt látni, mekkora összefogás övezte ezt a jótékonysági akciót: cégek, magánszemélyek fontosnak tartották, hogy e nemes ügy mellé álljanak. A Rózsa Bútorháznak hálával tartozunk, hogy megszervezték és lebonyolították a jótékonysági akciót!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában