Terítéken a Szigetköz kincsei

2023.12.17. 13:32

Karácsonyi vásárt tartanak vasárnap délután a Kálnoki Levendulásban

Karácsonyi vásárt szerveznek a Kálnoki Levendulásban december 17-én 14-20 óra között.

Kisalföld.hu

Fotó: Pixabay

Aki még nem vásárolt be karácsonyra, számos finomság és egyéb kézműves termék között válogathat vasárnap Máriakálnokon. Ugyanis a Kálnoki Levendulás vásárt szervez. 

Lesznek valódi görög olivás termékek, házi készítésű marcipángolyók és hagyományos sült gesztenye, ingyenes és önfeledt játszva tanulás a Lego klubbal, forralt bor, lélekmelengető italok, különleges lekvárok, zöldségkrémek, mesésen díszített mézeskalácsok, házias savanyúságok, kézműves szappanok, különleges kötözött sajt és chili szószok, gyógyszirupok, szörpök, lekvárok, méz minden mennyiségben, szőtt goblein párnák, fa ládikák, forrócsoki, édes és sós kürtőskalács, sütemények és rétes, kézzel készített otthon dekorációk, pihe puha polár fülvédők, manók, füstölt húskészítmények, ásvány és divatékszerek, fürjtojás finomságok, gyümölcsborok, forralt gyümölcsbor, textilek, színek, formák, mindez táskában, horgolt táskák, tálak.

A vendéglátók is készülnek: náluk lesz szinte minden, ami levendulás, de nordmann és luc fenyőket is vásárolhatunk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában