Idősek napi kitüntetések

2023.10.03. 14:59

Huszonkilenc nyugdíjast ismertek el ezüst emlékéremmel Győrben - Fotókon mutatjuk a díjazottakat

Idősek Világnapja alkalmából a szépkorúakat köszöntötték kedden a győri városházán. Dr. Dézsi Csaba András polgármester és dr. Pergel Elza alpolgármester Ezüst Emlékérmet adományozott 29 nyugdíjasnak, akik munkájuk során rengeteget tettek a városért és közösségükért.

Simon Roberta

Fotók: Rákóczy Ádám

Az ünnepi műsor részeként sztárvendég is fellépett a városháza dísztermében. Augusztusban 70. születésnapját ünneplő Szűcs Judit, legismertebb slágereit adta elő a népes közönségnek. Dr. Dézsi Csaba András köszöntőjében kiemelte, hogy a szellemileg és fizikálisan is aktív idősek sokkal tovább élnek. - Meg kell őket becsülnünk és köszönetet kell mondanunk a munkájukért. Hiszen nélkülük és elődeik nélkül nem lenne ez a város ma olyan virágzó.

Hozzátette, hogy még több kapu nyílik ki, ha magunk mögött hagyjuk azt az évtizedes munkát, amit korábban akkora szeretettel és odaadással végeztünk. - Az időskor egy lehetőség arra, hogy az életpályát lezárva új érdeklődési köröket keressünk. A családok bővülésével pedig még jobban felértékelődik a szerepük, hiszen a nagy mamamáknak, nagypapáknak egyre több feladata lesz.

Oklevéllel és Ezüst Emlékéremmel ismerték el

Csapóné Kis Ilona – A Semmelweis utcai Idősek Klubjának tagjaként példaértékű és áldozatos tevékenységéért részesül elismerésben.

Csere Sándorné – Az Arrabona városi Nyugdíjas Egyesület pénzügyi és a Belvárosi Nyugdíjas Klubban végzett közösségépítő, áldozatos munkájáért.

Dé Jenő Istvánné – A Fitt Mamik Nyugdíjas Klub tagjaként végzett aktív, támogató, munkájáért, a Szenior Örömtánc csoportban végzett példaértékű tevékenységéért.

Dombi Miklósné – A Ménfőcsanaki Nyugdíjas Klub tagjaként, programok szervezőjeként végzett sokoldalú, példamutató tevékenységéért.

Ézsias Istvánné - A Belvárosi Nyugdíjas Klub tagjaként sokoldalú, klubtársait gazdagító, önzetlen tevékenységéért.

Gerencsér János – A Történelmi Vitézi Rend Győri Nyugdíjas Klubjának aktív tagjaként, a sokrétű hagyományőrző tevékenységéért részesül elismerésben.

Hajba Zsolt Lászlóné – Az Idősek Klubjában végzett sokoldalú és önzetlen tevékenységéért, közösségépítő munkájáért részesül elismerében.

Hegyi Dezsőné – A Bolyai utcai Idősek Klubjának tagjaként, a közösséget formáló, klubtársait gazdagító, önzetlen tevékenységéért.

Jankovics Ferencné – Az Árpád úti Idősek Klubjának tagjaként a nyugdíjas mozgalmat gazdagító, áldozatos tevékenységéért.

Magyar Ottó – Radó Kálmán Nyugdíjas Klub tagjaként végzett aktív szervezői tevékenységéért, az nyugdíjas közösséget gazdagító munkájáért.

Muzsai László – A Szabadhegyi Nyugdíjas Klub vezetőségi tagjaként, közösségi életben végzett példamutató munkájáért.

Oláhné Turi Mária – A Batthyány téri Idősek Klubjának tagjaként, közösséget építő, önzetlen, segítőkész tevékenységéért.

Dr. Ottófi Rudolfné – Az időseket támogató, közösséget építő, folyamatos, több évtizedes, önzetlen és segítőkész tevékenységéért részesül elismerésben.

Pintér Lajosné – A Gyárvárosi Borostyán Nyugdíjas Klub vezetőségi tagjaként az idősekért végzett lelkiismeretes, közösségi munkájáért.

Polgár Elemér – Az Idősek Klubjában végzett aktív, közösséget gazdagító tevékenységéért részesül az elismerésben.

Polgár Ferenc – Példamutató, a környezetvédelmet támogató és népszerűsítő, Adyváros városrészben aktívan tevékenykedő, nyugdíjas közösséget gazdagító munkáságáért.

Sebő Antalné – A Régi Barátok Köre nyugdíjas Klub tagjaként végzett kimagasló és sokoldalú, a klubtársait gazdagító, önzetlen tevékenységéért.

Somogyi Károlyné – A Kossuth utcai Idősek Klubjának tagjaként lelkes szervező és önzetlen, időstársait támogató tevékenységéért részesül elismerésben.

Surányi Irén – A Répce utcai Idősek Klubjának tagja, aktívan részt klubéletben, fáradhatatlan és odaadó tevékenységéért részesül elismerésben.

Szabóné dr. Illés Teréz – A Régi Barátok köre Nyugdíjas Klubban végzett kimagasló munkásságáért, közösségépítő tevékenységéért.

Szalay Imréné – A Likócsi Barátok Nyugdíjas Klub tagja és szervezőjeként, a lelki támogatásra szoruló idősek felkarolásáért, önzetlen és áldozatos tevékenységéért.

Szibner Tiborné – A Bácsai Gyöngyvirág Nyugdíjas Klubban végzett művészeti munkásságáért, sokoldalú szervezői és kulturális tevékenységéért.

Szoboszlai Lászlóné – Győr-Moson-Sopron Vármegyei Pannon Nyugdíjas Egyesület tagjaként végzett lelkiismeretes, közösséget gazdagító tevékenységéért.

Dr. Szekeres Tamásné – Az Óvodai Nyugdíjasok Baráti Körének tagjaként, szervezői munkáságáért, példamutató közösségépítő tevékenységéért.

Tímár Antal – Győr-Moson-Sopron Vármegyei Pannon Nyugdíjas Egyesület tagjaként több klub tevékenységét segíti és támogatja. Zenei és kulturális területen végzett sokoldalú szervezői tevékenységéért.

Torkos József – Győr-Moson-Sopron Vármegyei Pannon Nyugdíjas Egyesület tagjaként, zenei és kulturális területen végzett sokoldalú tevékenységéért.

Virágh Lászlóné – Az Arrabona Adóügyi Klub tagjaként, fáradhatatlan szervezői és közösségformáló tevékenységéért.

Wally Tiborné dr. Bonyhádi Zsuzsanna – Az Arrabona városi Nyugdíjas Egyesület elnökhelyetteseként végzett színvonalas, példaértékű munkásságáért.

Závori Imréné – A Répcei utcai Idősek Klubjának tagjaként, kezdeményező, segítőkész és áldozatos tevékenységéért részesül elismerésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában