Kerek jubileum

2023.10.22. 07:05

Az örökifjak születésnapot ünnepeltek Győrújbaráton

Harminc évvel ezelőtt Riegler Antalné Ili néni vezetésével alakult meg Győrújbaráton a nyugdíjasklub, gyakran összejöttek, programokat szerveztek.

Kisalföld.hu

– Húsz évvel ezelőtt költöztünk Győrújbarátra, csatlakoztam a klubhoz, mert hiányzott a nyüzsgés, a társaság. Először én is csak eljártam, ami nagyon jó volt, mert így sok embert megismertem. Ili néni közel nyolcvanévesen szerette volna átadni a stafétabotot, felkérésére így kezdtem el szervezni a klub programjait – mesélte Bödecs Károlyné Marika, aki azóta is lankadatlan szorgalommal szervezi a klub életét.

Ha valaki végignézi az ünnepségen bemutatott okleveleket, emléklapokat, serlegeket, láthatja, hogy rengeteg irodalmi, sport-, művészeti vetélkedőn, versenyen vettek részt eredményesen. A felkészülés is jól összehozza a klub tagjait, de a kéthetente szervezett foglalkozások, a kirándulások, színházlátogatások, sportprogramok is nagy élményt jelentenek.

Az örökifjak a klubon kívül is összejárnak, szerelmek is szövődtek. A Covid előtti 102 fős létszámot még nem tudták megközelíteni, de lassan már nyolcvannégyen is összejönnek. A születésnapi ünnepség- re megtelt a Timaffy László Művelődési Ház és Könyvtár nagyterme. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában