Nemzetközi verseny

2023.10.26. 20:46

A magyarok a legjobb közlekedésrendészek - Egy győri és egy soproni rendőr is a győztes csapatban

Elméleti és gyakorlati feladatokban is bizonyítottak a versenyzők, többek között lövészet, vezetési gyakorlat és a közlekedési jelzések ismerete is szerepelt a programban.

Kisalföld.hu

Forrás: Magyar Rendőrség / Facebook

A szlovákiai Pezinokban rendeztek járőrversenyt október 20-án. A magyar rendőrség közlekedésrendészei a cseh, az osztrák, a lengyel és a szlovák kollégáikkal mérték össze tudásukat.

A magyar csapatot - ami összesítésben az első helyen végzett - Kovács István törzszászlós, a Tatai Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka, Puklér András törzszászlós, a Soproni Rendőrkapitányság helyszínelő és balesetvizsgálója, valamint Czövek Csaba főtörzsőrmester, a Győri Rendőrkapitányság helyszínelő és balesetvizsgálója képviselte.

Az egyéni számokban is remekeltek: Kovács István második helyezést ért el, Puklér András pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel - számolt be az elért sikerekről Facebook oldalán a Magyar Rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában