Programajánló

2023.07.26. 19:50

Jön a hétvégi Tóparty Adyvárosban - Mutatjuk a fellépőket - videó

Immáron a IX. Tóparty esemény várja az érdeklődőket szombaton Adyvárosban, a Szenes Iván parkban.

Vámos Annamária

Radnóti Ákos Adyváros képviselője és Cserpes Laura énekeső a hétvégi Tóparty rendezvényt mutatták be. Fotó: Rákóczy Ádám

Radnóti Ákos alpolgármester, a városrész képviselője a tájékoztató során elmondta: - Örülök annak, hogy immár kilencedik alkalommal tartjuk szombaton a Tóparty rendezvényt, majd este a Szenes Iván emlékkoncertet. Ennek már nagy hagyománya van ebben a városrészben.

Annak idején magam kezdeményeztem a koncertet Szenes Iván emlékére. Lánya, Szenes Andrea vezeti majd a műsort, aki elmondta, hogy édesapjának kedvenc városa volt Győr - hangsúlyozta Radnóti Ákos. Majd azzal folytatta: az előadók összetétele évről évre változik, ezúttal érkezik Cserpes Laura, Soltész Rezső, Péter Sramek és Koós Réka.

Megszokott előadók közül itt lesz Zalatnay Sarolta, Opitz Barbi, Kocsis Tibi, Szenes Andrea, és Győr díszpolgára, Nyári Károly és a remények szerint Bodrogi Gyula és unokája, Bodrogi Enikő is.

Cserpes Laura az adyvárosi sajtótájékoztatón. Fotó: Rákóczy Ádám

Este fél hattól az LGT Emlékzenekar koncertjén hallgathatják meg a legendás együttes legismertebb slágereit a látogatók.

A délelőtti családi napon a gyerekeket számos ingyenes program várja, többek között kisvasutazás, lovaskocsikázás, ugrálóvár, állatsimogató, bűvészműsor, valamint Farkasházi Réka és a Tintanyúl Trió.

A koncerten 4-5 ezer ember részvételére számítanak, útlezárásra nincs szükség, nézőteret pedig biztosítanak a szépkorúaknak.

Cserpes Laura a sajtótájékoztatón kiemelte: Szenes Iván dalai gyermekkora óta elkísérik, mivel nagymamája gyakran énekelte azokat. Az énekesnő meglepetés duettel készül az emlékkoncertre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában