Egész napos programkavalkád

2023.07.04. 15:59

Falunapon avattak rendezvényteret Pinnyén

Hétvégén egész napos falunap várta a pinnyeieket, ahol délelőtt és délután is színes programokkal találkozhattak az érdeklődők.

Varga Henrietta

Fotó: Kun Zsuzsanna

Délelőtt indult a főzőverseny, ahol 10 csapat képviseltette magát. A résztvevők a megszokottól eltérően nem azonos, hanem más és más ételekkel készültek, főt itt minden, ami szem-szájnak ingere. A zsűri döntése alapján végül az ételek különbözősége miatt minden csapat nyert, mindenki legnagyobb örömére. Természetesen az édesszájúak sem maradtak ki a jóból, a finom ételek után, palacsinta partira várták a látogatókat. Délután operett slágereket hallgathatott a nagyérdemű, de Juhász Balázs dudás bemutatóját is megnézhették. A felejthetetlen, egész napos programkavalkádot estébe nyúló zenés-táncos mulatság koronázta meg, Rauner-Stehr Tamás muzsikájára táncolhatott a falu apraja-nagyja.

A falunap keretében Barcza Attila országgyűlési képviselő közreműködésével felavatták a 150 négyzetméteres Rendezvényteret, amelyet Ferling György atya, a község plébánosa is megáldott. Az épület kialakításának köszönhetően nem csak rendezvények befogadására alkalmas, hanem akár esküvőket is szervezhetnek a jövőben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában