Segítség

2023.06.17. 20:37

Közel másfél millió gyűlt össze a jótékonysági horgászversenyen az alapítványnak

Mészely Réka

Az Újjáéledés Alapítvány képviselői a támogatókkal. Fotó: Kerekes István

Közel másfél millió forint gyűlt össze a napokban a Dudu Taxi & Transzfer és az Uno motorosbolt által szervezett jótékonysági horgászversenyen az Újjáéledés Alapítvány javára, melyhez a Wahl Hungária egymillió forinttal járult hozzá. A Horváth Imre főszervezésében zajló megmérettetésen gyerekeknél első lett Ifjú Enikő, a nőknél Schmuck Anett, az A szektorban a Tóth Attila–Greifeinstein László páros, a B szektorban az Angyal Ferenc–Tamás Dorottya páros és a C szektorban a Savanyu László–Bankó József páros (az abszolút kategóriát is megnyerve). A legnagyobb halat Szabó László fogta. 

A jótékonysági horgászversenyeken gyűjtött eddigi legnagyobb összeget az Újjáéledés Alapítvány képviselőinek, dr. Bródy Editnek és Kuti Sándornak Horváth Imre és a főszponzorok, Dallos Tamás és Kulacs Zoltán adták át, hangsúlyozva az összefogás erejének fontosságát. Az alapítvány a betegszállító autóra fordítja a pénzt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában