Eredmények

2023.03.08. 18:51

Országos döntőkben a csornai iskolások

Mozgalmasan teltek az elmúlt hetek a csornai Csukás Zoltán Technikum és Szakképző Iskolában. A diákok szakmai versenyeken öregbítették például az intézmény hírnevét.

kisalfold.hu

Kausics Pál, Balázs Péter és Józsy András mezőgazdasági gépésztechnikus szakosok az országos szakmai verseny döntőjébe jutottak. Fotó: Csukás Zoltán Technikum

A Szakma Kiváló Tanulója Verseny országos döntőjébe jutott például két tizenegyedikes tanuló is: Vági Erik és Füzi Balázs, akik mezőgazdasági gépész szakon tanulnak. Az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen ugyancsak kivívták a döntőbe jutást a tizenharmadikos mezőgazdasági gépész szakosok. Kausics Pál, Balázs Péter és Józsy András képviselhetik a csornai iskolát a megmérettetésen. 

Ugyancsak az iskolával kapcsolatos hír, hogy a Csukás eredményesen szerepelt a Miniszterelnökség Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Tehetség Programban kiírt pályázatán. 

Az innovatív tanulási környezet kialakítására és komplex tehetségsegítő programok megvalósítására kapott lehetőséget az iskola egy tehetséggondozó szakkör indításával. A pályázatuk címe: Szenzorok a mezőgazdaságban, amivel 4,1 millió forintot nyertek. Június 30-ig valósítják meg a tervezetben foglaltakat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában