Harmadik alkalom

2023.01.24. 21:00

Lovaskarnevál szerte a Rábaközben

Idén is megrendezik a látványos, évről évre egyre több embert vonzó és a Rábaköz több települését is érintő Rábaközi Farsangi Lovas Karnevált.

kisalfold.hu

Az eseményt harmadik alkalommal szervezik meg, mely ezúttal február 4-én lesz. A rábatamási sportpályán reggel 7 órától lesz a gyülekező, regisztráció, reggeli, majd a maskarába öltözött lovasok 8 órakor indulnak el a 85-ös főút irányába. 

A tervezett útvonal: Farád, közösségi ház udvara – Jobaháza, sportpálya – Bogyoszló, bolt előtti tér – végül 12.30 körül visszaindulnak a rábatamási sportpályára, ahol kísérőprogramok sora várja a felvonulókat és a vendégeket egyaránt. Mindezt megspékelve délelőtt kolbásztöltő versenyt is rendeznek, szintén Rábatamásiban. 

A karneváli hangulatot idéző rendezvényre várják azon jelmezes résztvevők jelentkezését, akik lovaikkal együtt szívesen részt vennének az eseményen. Jelentkezni január 25-ig lehet még a 70/453-6975-ös vagy a 30/561-2553-as telefonszámon. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában