Bogi a bölcső új lakója

2023.01.16. 12:32

Bababoxot is kapott Bogi, a Győribaba vándorbölcső második lakója - Fotók

A Győribaba vándorbölcső második lakóját köszönthette hétfőn. A Győribaba honlap által szervezett eseményen kiderült, hogy a bölcső új tulajdonosa az alig három hetes téti apróság, Kovács Boglárka.

kisalfold.hu

Fotó: Csapó Balázs

Hidvégi-Vas Éva, a szervező elmondta: a vándorbölcsőért bárki jelentkezhet és a kiválasztott család ingyen használhatja. A bölcső mellett Boglárka kapta meg a kétezredik Győribaba-boxot. A bölcsőt a kicsi addig használhatja, amíg ki nem növi, ekkor hirdetik meg ismét, és pályázhatnak rá az újszülöttek szülei.

Elhangzott az is, hogy bababox kezdeményezésük 2020 év végén kezdődött, hétfőn már a kétezredik csomagot adták át. A csomagra Győr 40 kilométeres körzetéből kismamák és babás családok regisztrálhatnak, és kapják meg ingyenesen. Más várandós csomagokhoz hasonlóan termékeket, termékmintákat, kedvezményes kuponokat és szóróanyagot tartalmaz, a helyi kisvállalkozások anyaga is belekerül a nagy cégeké mellett. 

Ugyancsak ajándékot kapott a 2022-es évben utoljára született Fodor Maja és a 2023-ban elsőnek születettet Kránicz Linett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában