Tárca

2022.11.08. 15:54

Szemtől szembe

Elsőre véletlen is lehetett, hogy a Vespa orral a színház felé megállt a Czuczor Gergely–Bajcsy-Zsilinszky utcák találkozásánál, majd tulajdonosa rövid körültekintés után folytatta útját a Szalai vendéglő felé.

Mohay Gábor

Gyanússá akkor vált a dolog, amikor egy háromkerekű elektromos jármű hajtója is, az Árpád út felől érkezve a kereszteződésbe, balra, az egykori Képcsarnok felé kanyarodott. A minap aztán egy Škoda Fabia az Árpád úti gyógyszertár előtt fordult a Vaskakas melletti utcába, sőt, a következő sarkon sem lassítva igyekezett tovább a színház előtti térre: szerencséjére senkivel sem találkozott a számára egyértelműen tilos egyirányú utcában. Az Árpád útról változatlanul bekanyarodni, behajtani táblával tiltva, csak a kerékpárosok vehetik igénybe ezt az irányt, a Generali épületénél előnyt adva az 1-es posta és a színház között közlekedőknek. A néhány napon belül történt esetek alapján azonban a szabályokra ügyelők is vigyázzanak: hiába egyirányú a közlekedés a Komédiás étterem felé, szembetalálhatják magukat az előírásra fittyet hányókkal. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában