Termékvisszahívás

2022.11.12. 16:37

Kigyulladhat a Lidl-ben vásárolt lombfúvó

A gyártó, Grizzly Tools GmbH & Co. KG arra kéri a vásárlókat, ne használják tovább a terméket és távolítsák el az akkumulátort. A Lidl blokk nélkül is visszafizeti az árát.

kisalfold.hu

Forrás: lidl.hu

A vásárlók biztonsága érdekében a Grizzly Tools GmbH & Co. KG elővigyázatosságból visszahívja azon Parkside Akkus lombfúvó 20V termékét, amelyen az IAN 380762_2110 nemzetközi cikkszám látható - írja weboldalán a diszkontlánc. 

A visszahívás oka, hogy az esetlegesen hibásan gyártott készülék töltés és használat során kigyulladhat. Ezért a Grizzly Tools GmbH & Co. KG arra kéri a vásárlókat, ne használják tovább a terméket és távolítsák el az akkumulátort.

A fent nevezett termék a LIDL Magyarország üzleteiben 2022. október 17-től volt forgalomban.

 

Arra kérik a vásárlókat, hogy a fenti típusú terméket a továbbiakban ne használják, azt vigyék vissza bármely üzletükbe. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – visszatérítik. 

Kiemelték, a termékvisszahívás kizárólag a Parkside Akkus lombfúvó 20V (380762_2110) terméküket érinti. A "Parkside" márka további termékeire, illetve a Lidl más termékeire a visszahívás nem vonatkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában