Elismerések

2022.09.16. 11:58

Átadták a Virágos Sopronért verseny díjait - mutatjuk a díjazottakat

Kiosztották a Virágos Sopronért környezetszépítési verseny 2022-es díjait. Idén 47 jelentkező vett részt a megmérettetésben, öt kategóriában lehetett indulni.

kisalfold.hu

Pillanatkép a környezetszépítő verseny eredményhirdetéséről a a soproni Városháza dísztermében. Fotók: Szalay Károly Szalay Károly SZK Kisalföld Sopron

A szervezők csütörtökön a Városháza dísztermében adták át az elismeréseket. A legvirágosabb családi ház: 1. Kovács Péter, 2. Oltárczi Ferenc, 3. Sebők Miklósné és Lukács Zoltán.

A lakóközösség kategória helyezettjei

1. Tóth Gáborné (Úttörő u.18-24.), 2. Decsi Gábor (Szent György utca 1. Városház utca 2.), 3. Szalay György (Határőr utca 16.), különdíjat kapott Horváth Sándor (Vasvári Pál utca 19.).

Az intézmények között az óvodák jeleskedtek

1. Soproni Egyetem Lewinszky Anna Gyakorló Óvodája és az Ikva Idősek Otthona, 2. Hermann Alice Óvoda Kurucdombi Tagóvodája és a Soproni Szent Margit Római Katolikus Plébánia, 3. Bánfalvi Óvoda Hársfa sori, valamint a Kindergarten Wandorf Tagóvodái. A vállalkozások között 1. Szigethi Sándor, 2. Szalai András.

A balkon, erkély kategória díjazottjai

1. Karakai Győző, 2. Agócs Gáborné, 3. Bikali Tamás. A díjakat Farkas Ciprián polgármester, Simon István alpolgármester és Mágel Ágost, a Városfejlesztési Bizottság elnöke adta át.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában