Fut a Hegyes

2022.08.06. 12:59

A futás népszerűsítésért álltak rajthoz Hegyeshalomban - Fotók

Másodszor szervezték meg szombaton a Fut a Hegyes versenyt, melyen ezúttal 228-an álltak rajthoz négy távon. A jótékonysági megmérettetésről mindenki éremmel távozhatott.

Mészely Réka

Mindenki nyert a Fut a Hegyesen! Fotó: Kerekes István

Különleges futóverseny helyszíne volt szombaton a hegyeshalmi sportpálya. Fut a Hegyes címmel jótékonysági megmérettetést szerveztek.

- Régóta járok futóversenyekre, tavaly jött az ötlet, mi lenne, ha egy saját megmérettetést szerveznénk - mondta érdeklődésünkre Tóth Gyula főszervező, aki arról számolt be, hogy négy távon indulhattak a mozogni vágyók.

A jótékonysági sportesemény célja a futás népszerűsítése, annak megszerettetése volt. Fél és egy kilométer mellett öt és tíz kilométeren ezúttal 228-an futottak. Helyiek mellett az ország több pontjáról is érkeztek. A legkisebb másfél éves apróságtól a hetvenévesig több korosztály is rajthoz állt a biztos éremért, azt ugyanis mindenki kapott a célban. Gyermekorvos, óvónő, önkéntes tűzoltók, lelkes amatőrök és profik egyaránt szelték a köröket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában