Szépségverseny

2022.07.18. 15:03

Magyarok Világszépe – Gyönyörű lányok sétáltak Győr belvárosában + videó, sok-sok fotó

Vasárnap rendezik meg a Magyarok Világszépe verseny fináléját Győrben a Dunakapu téren. A Fásy Ádám nevéhez fűződő szépségverseny döntőjét felkészítő tábor előzi meg az ETO Park Hotelben.

Ollári Gergely

Fotó: Huszár Gábor

A válogatóból bekerült finalista lányok hétfő délelőtt megismerkedhettek a várossal. Útjuk először a sztárparádéval egybekötött szépségverseny fináléjának helyet adó a Dunakapu térre vezetett. Itt július 24-én vasárnap délután 5 órakor kezdődik a show. A döntő helyszíne után felsétáltak a Káptalan-dombra,  ahol megcsodálták a Nagyboldogasszony-székesegyházat, majd a Bécsi kapu tér felé vették az irányt, és megnézték az ágyúkat is az egykori győri várfal tövében.

A belvárosi kirándulást a Baross úton, és a Széchenyi téren fejezték be. A kirándulás és városnézés után délután még a városházát is megismerhetik, a tábor helyszínén, az ETO Park Hotelben később pedig filmforgatáson vesznek részt. 

A lányok már tanulják a finálé koreográfiáját, és megkezdődtek a ruhapróbák is.

A döntőbe jutott hölgyek nem csak a koronáért versengenek. A tét sokkal nagyobb, hiszen a győztes képviselheti hazánkat a Miss Intercontinental világversenyen. Emellett a királynői fődíj egy Fiat 500-as gépjármű lesz, a Pappas Autó támogatásával. Továbbá egy szerencsés hölgy a Top Model of the World versenyen öregbítheti hazánk jó hírét. Az esemény médiapartnere a Kisalföld.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában