Tanácsadás, prevenció, sport

2022.05.07. 19:29

Egészségnap - Rubint Réka mozgatta meg a kauváriakat

kisalfold.hu

Egészségnapot szervezett a Kapuvári Mentők Egyesülete. Teltházas alakreform órát tartott  Rubint Réka, Bajcsi Norbert sok fiatalt vonzó beszélgetésén az alkohol- és drogprevenció volt a középpontban. Alasz Andrea táplálkozással kapcsolatos hasznos tanácsokat adott, és szintén hatásos prevenciós előadással készült dr Zacher Gábor. A nap Bud Spencer&Terence Hill Emlékzenekar fellépésével zárult. Napközben szűrésekkel, véradási lehetőséggel készültek a szervezők.

"A rendezvény egy részét pályázati forrásból finanszíroztuk, a fennmaradót az egyesület állta, amit a támogatóinknak köszönhetünk. Azért szerveztük, hogy visszaadjunk egy kicsit abból a sok jóból, amit az emberektől kaptunk" – mondta Eitler Gergely, a Kapuvári Mentők Egyesületének elnöke.   

A Kapuváron élő Varga-Péntek Zsuzsanna lapunknak elmondta: - A Rubint Réka által tartott alakreform edzés különösen tetszett. Mindegyik szűrésen részt vettem, nagyon hasznosnak tartom a rendezvényt, érdemes volt kilátogatnom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában