Szabad préda

2022.03.06. 05:54

Instant szerelem - mutatunk egy 150 milliós eladó győrújbaráti tanyát - fotók

Romantikus, csendes, elvonulásra alkalmas szépséget kínálnak eladásra Győrújbaráton. A 170 nm-es ingatlan kapcsán a nádfedeles épülettől a medencéig mindent megtalálunk, amire csak vágyni lehet.

kisalfold.hu

“Győrújbarát hegyen, 2 irányból jól megközelíthetően, közel 1.2 hektáros, művelési ágból kivont zártkerti területek, medencés, 170nm lakóterületű, nappali+5 szobás, 3 szintes, teraszos házzal, nádfedeles parasztházzal, borospincével és gyönyörű örökpanorámával eladó. Ár: 150 millió forint.

 

A kínált ingatlan 2 nagyobb részből áll. A nagyobbik egység egy teraszosan kialakított területen az összes felépítménnyel és a mellette lévő gyümölcsös, akácerdős terület, a másik egység ezzel a területtel szembeni domboldali terület, némi szőlővel és gyümölcsfákkal. A 2 egység között egy meredek völgy található, így a panorámát nem zavarja semmi, valamint az ingatlan privát érzetét kelti, hogy a nagyobbik területre csak a szemben lévő szintén az eladás tárgyát képező telekről lehet rálátni.

 

A területen víz, villany van, valamint tartályból gázellátás is lehetséges. A ház melletti medence ( 8x3 méter ) a közelmúltban lett újraszigetelve. A házban kandalló, finnszauna, szintenként fürdőszobák lettek kialakítva. A nappaliból gyönyörű kilátás nyílik a környező vidékre. A parasztház szépen karbantartott, fürdőszoba szintén kialakításra került, de az eredeti búbos kemencét is meghagyták. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában