nonstop adás

2021.11.27. 12:55

24 órán keresztül rádióznak soproni diákok a hétvégén

Szombat reggel 9 órától megállás nélkül készítik műsorukat azok a soproni diákok, akik az ezen a hétvégén zajló XV. Győri „ALUDJ MÁSKOR” című 24 órás alkotják a vetélkedő hivatalos rádióműsorának stábját!

kisalfold.hu

A vetélkedő az ország több pontján is népszerű „ALUDJ MÁSKOR – 24 ÓRÁS VETÉLKEDŐ” un. hibrid változata, amelynek jelentős része online zajlik de a csapatok több alkalommal is találkozhatnak egymással Győrben.

A játékon részt vevő 9 győri csapat a szervezőktől és a Soproni Ifjúsági és Média Klub tagjaitól kapják ajándékba ezt a rádióműsort, amelyben folyamatosan beszámolnak a játékokról, feladatokról, megszólalhatnak a játékosok, a szervezők pedig ezen a csatornán is tudják tartani a kapcsolatot a játékosokkal.

A stáb legfiatalabb tagja 13, legidősebb tagja 18 éves, számos soproni és környékbeli iskolát képviselnek. Van, aki már évek óta tevékenykedik a klub és a Sopron Tv „Limonádé” című ifjúsági műsorában, de van olyan is, akinek ez lesz élete első nyilvános szereplése.

A rádiót a vetélkedő időtartama alatt, 2021. november 27. szombat 9.00-től másnap reggel 9.00-ig ide kattintva lehet elérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában