járvány&védőoltás

2021.04.15. 08:22

Bízzunk az orvosokban, ők a szakemberek

– Túl vagyok az első oltáson. Szinte tünetmentesen, minimális izomfájdalommal zajlott. Emlékszem, gyermekkorunkban is gyakorta láz kísérte a védőoltásokat, de ez még mindig jobb, mint lélegeztetőgépen feküdni – kezdte lapunknak Csitei Gábor, a Dr. Barsi Ernő Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója, Mihályi község polgármestere.

kisalfold.hu

Pedagógusként és polgármesterként is fontosnak tartotta, hogy mielőbb beoltassa magát. – Sok emberrel találkozom, az oltással egyrészt őket, másrészt magam is védem, ha netán elkapom a vírust, akkor enyhébb lefolyású legyen. Múlt évben hosszabb időt töltöttem kórházban egy másik betegségből kifolyólag, a saját érdekemben is igyekszem mindent megtenni, hogy ne kerüljek vissza. Pedagógusként pedig a gyerekek védelmén keresztül a családtagjaik megóvását is fontosnak tartom. A változásokra mindig reagálnunk kell. Ahhoz, hogy a rendezvények, fesztiválok elindulhassanak, elengedhetetlen, hogy megfelelő számú legyen az átoltottság. Bízzunk meg az orvosokban, hisz ők a szakemberek – emelte ki Csitei Gábor, aki végül hozzátette, már nagyon várja április 19-ét, hogy végre személyes jelenléttel kezdődjön meg az oktatás az iskolában.

Csitei Gábor fontosnak tartja, hogy mielőbb beoltassa magát.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában