Celeb

2024.01.04. 07:00

Újra együtt régi szerelmével Fekete Dávid?

Szerelmes férfiként lépett az új évbe Fekete Dávid. Úgy fest, néhány napig tartott csak a mosolyszünet az énekes és 11 évvel fiatalabb szerelme között.

Kisalföld.hu

Dávid októberben mutatta meg a nagyvilágnak a dekoratív hölgyet, akiről mindössze annyit árult el, hogy Rékának hívják, gyerekekkel foglalkozik, s 11 évvel fiatalabb nála. Úgy tűnt, tökéletes az idill, az énekes azt is elárulta, hogy szerelme az ikerfiaival is nagyszerűen kijön. Derült égből villámcsapásként érkezett a hír csupán néhány héttel később, novemberben, hogy a kapcsolatnak vége. 

– Ez valóban nagyon jó kapcsolat volt. Nyilván sosem úgy áll az ember egy kapcsolathoz, hogy mikor lesz vége, hanem hogy az tényleg örökké fog tartani. Én legalábbis így vagyok vele. Aztán történhetnek olyan váratlan események, amik miatt lehet, hogy megváltozik – fogalmazott Dávid, aki talán már akkor reménykedett abban a végkifejletben, ami végül meg is történt. 

December 30-án, a névnapján ugyanis Dávid közösségi oldalán megint feltűnt egy fotó a lányról. – Megleptél a névnapomon, én pedig hálából elénekeltem a kedvenc dalodat – üzente nyilvánosan a lánynak Dávid az Instagramján, szavait és érzéseit pedig odabiggyesztett szívecskékkel támasztotta alá.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában