Záporoztak az ütések

2023.12.04. 10:41

Sztárbox – Izzott a levegő a győri kötődésű Nyári Dia meccsén + Fotók

Az RTL Sztárbox című műsorában, ahol hírességek, celebek szállnak ringbe, és küzdenek meg egymással. Tegnap a második elődöntőben szurkolhattunk a győri származású Nyári Dia színésznőért.

Ollári Gergely

Fotó: RTL/Sajtóklub

Az este a férfi középsúly mérkőzésével indult, és érvényesült a papírforma Molnár Áron és Józan László Sztárbox-elődöntőjében. A két jó barát nagyon sportszerűen viselkedett a meccset megelőzően, végig elismerően és szeretettel nyilatkoztak egymásról, és a bevonulás után kétszer is megölelték egymást a ringben. A gongszó után azonban muszáj volt félretenni a barátságot, Molnár Áron fölénye pedig szinte azonnal kidomborodott. Józan ugyan próbálta balegyeneseivel feltartóztatni, ám amint Molnárnak sikerült közel kerülnie hozzá, úgy eltalálta egy bal csapottal, hogy azonnal számolni kellett a színészre. A jelenet aztán kisvártatva megismétlődött, Molnár újra keményen fültövön ütötte egykori vígszínházas kollégáját, aki bár nem került padlóra, a bíró ismét rászámolt. Józan Laci edzője ekkor döntött úgy, hogy bedobja a törölközőt. Így Áron, a középsúly döntőjében Rácz Jenővel fog megküzdeni a bajnoki címért.

Izzott a levegő Dobos Evelin és Nyári Dia bokszmeccsén. A felek első meccsei alapján parázs csatára lehetett számítani, de a valóság felülmúlta a várakozásokat: taktikázásról szó sem volt, a két színésznő négy meneten keresztül csépelte egymást. 

Az első menetben Dobos Evelin akarata érvényesült, a másodikban Nyári Dia ritmust váltott, és ő tűnt a dominánsabbnak. A harmadik Kovács Kokó István szerint nagyon szoros volt, a negyedik pedig már leginkább egy Rocky-film végjátékára hasonlított, Evelin és Dia az utolsó erejükkel, a védekezéssel már mit sem foglalkozva folyamatosan ütötték egymást. A bírók döntése szerint Dobos Evelin hatékonyabban tette ezt: az egyik pontozó ugyan döntetlennek látta a meccset, a másik kettő 39-37-es pontozással neki ítélte a győzelmet. Így a győri származású színésznő nem jutott tovább, Dobos Evelin pedig Berki Mazsival mérkőzik meg jövő héten.

A második elődöntőig nem volt nehézsúlyú meccs a 2023-as Sztárboxban, ahol végigment volna a négy menet, és ami azt illeti Árpa Attila és Pintér Tibor meccsén is lehetett számítani a kiütésre. Árpa Attila többször is megfogta Tenyát, akire egy kemény sorozat végén rá is számolt a bíró, igazi megváltás volt a gongszó az ország legismertebb lovas színésze számára. A negyedik menetre meglehetősen kifogytak a szuflából a küzdő felek, Tenya olykor teljesen leengedte a kezét, de szerencséjére Árpa Attila sem volt már olyan állapotban, hogy nagy rohamokat indítson. Pontozásos győzelme így is egyértelmű volt, így az 52 éves producer-színész lesz a mosonmagyaróvári Brasch Bence ellenfele a jövő vasárnapi nehézsúlyú döntőben.

A december 10-én megrendezésre kerülő szuperdöntőben a bajnoki címért a férfi középsúlyban Rácz Jenő és Molnár Áron, a női könnyűsúlyban Berki Mazsi és Dobos Evelin, míg férfi nehézsúlyban Brasch Bence és Árpa Attila csap össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában