Túlélők

2023.11.11. 09:49

Survivor: a győri anyuka, Kiss Viktória a legjobb 6-ban – Amulett érkezett az Éhezők Viadalára - fotó

Két csapat harca folytatódott az RTL túlélő műsorában. Az egyik csapatba a győri Kiss Viktória, Kornél, Tomi és Zsombi került, míg a másik csapatban Simi, Vivi, Zsombor és Anett küzdhetett tovább a túlélő címért, és a verseny fődíjáért.

Kisalföld.hu

A legjobbak között a győri édesanya

Fotó: RTL Sajtóklub

A védettségi játékot egyik csapatban Viki, a másik csapatban Zsombor nyerte, így ők biztonságban voltak a Törzsi Tanácson. Tomi egyességet kötött Vikivel, hogy Zsombit küldik párbajra. Így nem is okozott nagy meglepetést, hogy végül Zsombi és Kornél is két-két szavazatot kapott. A párbajban aztán Zsombi alulmaradt Korival szemben, így számára véget ért a Survivor.

A másik csapatban Zsombor és Anett igyekezett Vivit és Simit egymás ellen hangolni, a lány azonban nem volt hajlandó szövetkezni. Zsombor aztán Simit is megkörnyékezte, aki belátta: nem elég taktikusan játssza ezt a játékot. Végül óriási fordulat következett, Vivi azt mondta Siminek, nem fog haragudni, ha rá teszi a szavazatát. A lány azzal érvelt, hogy ő már mindent elért ebben a versenyben, Siminek sokkal több oka van tovább harcolni.

A törzsi tanácson aztán sokan újabb párbajt vártak, ám ez nem következett be, Simi meggondolta Vivi ajánlatát, és a lányra szavazott. Vivi könnyeivel küszködve távozott a szigetről, búcsú szavaival pedig egyértelművé tette: ő Siminek szurkol a továbbiakban.

Így aztán kialakult a legjobb hat mezőnye, a két csapat pedig újra egyesült. A győri anyuka, Kiss Viktória mellett Simi, Kornél, Tamás, Zsombor és Anett egyesült újra a Sama-Sama törzsben.

A bent maradt versenyzőket a sziget másik oldalán meglepetés várta. Már mintegy harminc napja élnek a szigeten, mindössze rizsen, babon, és különböző gyümölcsökön. Az állandó éhségérzetet már megszokták. Most mérleget kaptak, ahol meg tudták: mennyi kilótól szabadultak meg a közel egy hónap alatt. A legtöbbet Zsombor fogyott, ő közel 16 kilogrammal könnyebb, mint a verseny kezdetén.

A Győrben revizorként dolgozó anyuka, Kiss Viktória csodálkozva nyugtázta: tíz kilogrammtól szabadult meg a verseny ideje alatt. A játékosok utána tükörben is megnézhették alakjukat, többen magukra sem ismertek.

A játékosoknak hamar el is érkezett az újabb zsákmányszerzés, izgalmas feladatban szerezhették meg a játék eddigi talán legfontosabb zsákmányát. A Survivor versenyzőinek majdnem egy hónap éhezés után most egy olyan zsákmányszerzésen kellett reszt venniük, ahol öt ínycsiklandó fogás és egy védettségi amulett volt terítéken. A versenyzők közül szinte mindenki lakomázott, nem tudtak nemet mondani a rántott húsnak, a pizzának, a hamburgernek.

A játékosok közül Anett volt a legkitartóbb, nem csábult el, így amulett lett a jutalma. Ami pedig a következő napokban nagy jelentőséggel bír majd, a lány az amulettet nem csak maga, hanem egy szövetségese is felhasználhatja, ha arra kerülne a sor.

A verseny hamarosan védettségi játékkal folytatódik majd, a következő törzsi tanács pedig számos meglepetést tartogathat, hiszen egy játékos védett lesz, úgy ahogy az is, akinél az amulett lesz.

A soron következő rész előzeteséből pedig az is kiderült: hogy Simi, és a Zsombor közötti ellentét a végjátékban egyre jobban kiéleződik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában