Döntő pillanatok

2023.11.15. 17:14

Közeleg a Survivor fináléja – Ki lesz a sziget Túlélője? + fotók

Egyre nagyobbak az izgalmak az RTL túlélő showjában, az utolsó napokhoz érkezett el a játék. A győri Kiss Viktória eddig remekül versenyzett, és taktikázott. Vajon ott lehet a fináléban?

Ollári Gergely

Fotó: RTL/ Sajtóklub

A hétfő esti védettségi játék döntőjébe Anett és Zsombor került be, ami különösen rossz hír volt Vikinek és Korinak. A Védettségi nyakláncot végül Zsombor nyerte el, Anett viszont egy amulettel várta a soron következő törzsi tanácsot. Azt azonban sokáig senki sem tudta, hogy magának használja-e, vagy átadja másnak.

Miután Zsombor megszerezte a védettségi nyakláncot, a fiú szóvá tette, hogy Simi nem gratulált neki a teljesítményéért. Zsombor beszólása betalált: sikerült Simit kihoznia a sodrából, aki mindenki előtt vitába szállt az ex Buhawi-s csapattársával.

A törzsi tanács sem volt feszültségmentes a játékosok számára. Végül Anett úgy döntött, hogy saját maga használja az amulettet, Zsomborra pedig nem szavazhattak a játékosok.

Az eredmény alapján ketten gyűjtöttek be 3-3 szavazatot, Simi és Tamás. Köztük párbaj döntötte el, hogy ki maradhat a szigeten, és kinek kell végleg elhagynia a Sama-Sama törzset. A párbaj során tűzgyújtás volt a feladat, az juthatott tovább a top 5-be, akinek a lángok hamarabb elszakították a kötelét. A párbajt nagy küzdelemben végül Tamás nyerte, így Siminek kellett elhagynia a szigetet.

Miután a tanácson elvesztették Simit, Viki és Kornél leültek és átbeszélték, hogy milyen érzések kavarognak bennük szövetségesük kiesése miatt. A keddi védettségi játékon aztán Kornél sokáig vezetett, azonban végül ismét Zsombor került ki győztesként. Így egyedül ő van biztonságban a Finálé előtti utolsó Törzsi Tanácson.

A műsorvezető a védettségi játék után bőséges lakomával és egy különleges programmal lepte meg a Survivor túlélőit. A legjobb öt játékos kis időre kiszakadhatott az éhezésből és a mindennapi szenvedésből: egy csoda szép vízesés várt a túlélőkre, gyümölcsökkel és finom italokkal.

A Survivor játékosai egyre keményebb helyzetekbe kerülnek az utolsó napokban, ugyanis tájfun veszélyezteti a békés estéket, és megviseli őket a heves esőzés. Vajon a győri anyuka kitart a végsőkig? Láthatjuk vajon Kiss Viktóriát a döntőben? Hamarosan kiderül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában