Sztárbox

2023.11.20. 13:50

Bődületes pofont kapott az egykor ETO-ban is focizó Kabát Péter – Ájultan feküdt el a sztárséf ütésétől + fotók

Lezajlott vasárnap este az RTL Sztárbox című műsorának negyedik negyeddöntője és ezzel kialakult az elődöntők mezőnye is.

Kisalföld.hu

Fotó: RTL/Sajtóklub

Fotó: Laszlo Balogh

Kállay-Saunders András már nem húz kesztyűt, mivel négy menetben, megosztott pontozással vereséget szenvedett Józan Lászlótól. A hölgyek elődöntőjébe jutott viszont Janicsák Veca, aki négy menetben, megosztott pontozással utasította maga mögé Szabados Ágit.

Az este legkeményebb mérkőzése Rácz Jenő és az egykori győri focista, Kabát Peti között zajlott, amely során előbbi kiütéssel győzött.

Az utolsó negyeddöntőre maradt a legdurvább mérkőzés az este folyamán. Rácz Jenő azonnal lerohanta Kabát Pétert, aki nem győzött elszökellni az ütések elől, olykor pedig csak lefogni tudta a buldogként támadó séfet.

„Kicsit le kell higgasztani őket” – mondta Kovács István az első menet derekán. A második menet elején Kabát bevitt két tiszta találatot, Rácz Jenő azonban nem hagyta magát, és úgy megsorozta jó barátját, hogy számolni kellett rá. Ezután meglepetésre az exfocista vetette rá magát ellenfelére, vesztére, mert Rácz Jenő visszatámadt, és jobbal úgy állon csapta, hogy Kabát rongybabaként, kifacsart pozícióban hullott a padlóra.

Kokó azonnal orvosért kiáltott, a nézőtérre dermedt csend telepedett, Kabát Peti párja, Róka Adrienne a ringben zokogott, és beletelt néhány percbe, míg a vesztes fél magához tért. Kisvártatva azonban szerencsére kiderült, hogy Kabát teljesen jól van, összeszedetten nyilatkozott Héder Barnának, és azt is megígérte, hogy a folytatásban mindvégig a helyszínen fog drukkolni Rácz Jenőnek.

A két elődöntő csoportosítása az alábbiak szerint alakul:

November 26. - Első elődöntő

  • Férfi középsúly: Istenes Bence – Rácz Jenő
  • Női könnyűsúly: Berki Mazsi – Janicsák Veca
  • Férfi nehézsúly: Brasch Bence – Szegedi Fecsó

December 3. - Második elődöntő

  • Férfi középsúly: Molnár Áron – Józan László
  • Női könnyűsúly: Dobos Evelin – Nyári Dia
  • Férfi nehézsúly: Árpa Attila – Pintér Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában