100. évforduló

2021.11.29. 12:00

Izgalmas műsorral készül a Városmajori Szabadtéri Színpad a jövő évre

Formabontó előadásokkal, sztárvendégekkel, legendás előadókkal, valamint rengeteg meglepetéssel várják a nézőket.

A színház fennállásának 100. évfordulóját meghosszabbított nyitvatartással, még az eddiginél is gazdagabb programkínálattal és meglepetésekkel ünnepli 2022-ben a Városmajori Szabadtéri Színpad.

A mára közkedvelt, ősfákkal körülvett, megújult budai játszóhely különleges és formabontó színházi előadásokkal, sztárvendégekkel, legendás előadókkal, valamint a jubileum kapcsán rengeteg meglepetéssel várja majd június és október között a nézőket.

Hétvégénként ismét a legkisebbeké lesz a főszerep, akiket Halász Judit, Rutkai Bori, Szalóki Ági, a Kaláka és az Alma együttes szórakoztat majd.

De 2022-ben sem maradhatnak el a legváltozatosabb műfajból érkező tehetséges előadók, komoly- és könnyűzenei, rock-, underground, világzenei és jazz koncertek. A jövő évadban olyan neves magyar előadók és zenekarok lépnek színpadra a Városmajorban, mint például a 2021-ben hatalmas sikerű koncertet adó Benkó Dixieland Band. De érkezik a Lövölde tér című produkció Kern Andrással és Hernádi Judit vengédszereplésével, valamint ugyanezen páros főszereplésével ismét látható lesz az Orlai Produkciós Iroda Válaszfalak című előadása is.

Jövőre először lép fel a Városmajori Szabadtéri Színpadon a Honeybeast együttes.

A centenáriumon visszatérnek a 2021-es évad rendkívüli érdeklődéssel fogadott saját bemutatói, mint például a 30Y zenekarból ismert Beck Zoltán közreműködésével készült Ahogy teccik – nemtragédia című Shakespeare-parafrázis, vagy a formabontó produkcióiról ismert Soharóza, Catwalk Production kórussal közös Dalok a kamrából című koncertszínházi előadás. A Városmajori Szabadtéri Színpad évadának alappilléreit pedig a színházi előadások alkotják, igazi csemegékkel, színes repertoár készül jövő nyárra.

Fennállásának 100. évfordulóját, a tervek szerint egy minifesztivállal fogja ünnepelni júliusban az intézmény. Ekkor kerülne sor a saját előadás bemutatójára is, amelynek megírását a színház elmúlt évszázadáról Nyáry Krisztián, kortárs író vállalta.

Bár az előadásokra a jegyértékesítés még nem kezdődött meg, de aki nem akar lemaradni a jövő nyári kínálat izgalmas programjairól, ajándékkártyát vásárolva biztosíthatja helyét a Városmajori Szabadtéri Színpad 2022-es nyári évadára. Részletek a színház honlapján olvashatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában