Krimi

2024.02.12. 12:15

Rendőri intézkedés közben meghalt egy férfi Budapesten

A helyszínen felmerült a gyanú, hogy az elhunyt kábító hatású anyagot fogyasztott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. február 11-én 12 óra 6 perckor egy II. kerületi társasház lakója bejelentette, hogy szomszédja zavart állapotban, mezítláb őrjöng az udvaron.    

A helyszínre érkező járőrök épp meghallgatták a bejelentőt, amikor meglátták a férfit. A járőrök látták, hogy mindkét kezében kés van, ezért felszólították, hogy álljon meg, és dobja el az eszközöket. A férfi csak a rendőrök többszöri felszólítására – amikor már a fegyverüket is elővették - dobta a földre a késeket. A járőrök a zavart férfit megbilincselték, majd mentőt hívtak hozzá.  

A 48 éves férfi néhány perc múlva hirtelen eszméletét vesztette, életjeleket nem mutatott, ezért a rendőrök levették a bilincset és azonnal megkezdték az újraélesztését. Ezzel egyidőben megérkeztek a mentők is, de már ők sem tudtak segíteni, a szakszerű ellátás ellenére a férfi a helyszínen életét vesztette.

A haláleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja. Mivel felmerült, hogy az elhunyt előzőleg kábító hatású anyagot fogyasztott, a BRFK nyomozást indított. A halálesettel összefüggésben soron kívüli, hatósági boncolást rendeltek el, amely megállapította, hogy a férfi halálának oka a rendőri intézkedéssel nem hozható összefüggésbe - írja a police.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában