Részletek

2022.03.03. 10:19

Shane Tusup elárulta, hogy választotta ki a hatalmas gyémántgyűrűt a lánykéréshez

Shane Tusup elárulta, kinek a segítségét kérte ahhoz, hogy kiválasszák a tökéletes gyűrűt, amellyel megkérte Szabó Zsófi kezét.

Szabó Zsófi és Shane Tusup nemrég Monacóba utaztak egy romantikus nyaralásra, ahol az edző február 22-én eljegyezte a barátnőjét. Zsófi édesanyja megtudva az örömhírt nem lepődött meg, ugyanis Shane még decemberben elárulta neki a tervét, miszerint szeretné feleségül venni a lányát, és áldását kérte a frigyre. Shane szabad utat kapott, ezután pedig hónapokon keresztül készült a nagy pillanatra. 

Mint kiderült, az edző nem egyedül, hanem az édesanyja, Cheryl Ann Tusup segítségével választotta ki a megfelelő gyűrűt.

Tusup anyukája egyébként decemberben találkozott először fia választottjával – írta a hot! magazin.

„Shane olyan alkat, aki azt szereti, ha zökkenőmentesen alakulnak körülötte a dolgok. Nem véletlen, hogy szinte mindig előre tervez. Amikor az édesanyjának végre személyesen is be tudta mutatni a szerelmét, izgult, hogyan jön majd ki élete két legfontosabb szereplője egymással. Cherylt azonban Zsófi egy perc alatt elbűvölte, és amikor Shane megkérdezte az anyukáját, mit szólna, ha ő lenne a menye, nagyon boldoggá tette az asszonyt” – mesélte egy közeli ismerős az Origo szemléje szerint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!