Ez elég kínos

2022.03.04. 13:28

A Bors utánajárt mi van Csuti és Szőcs Reni közt

Kínos pillanatokat élt át a Pesti TV kedd esti adásában Szőcs Renáta. A Star Academy győztesét egy, a magánéletére vonatkozó kérdéssel sikerült teljesen kizökkentenie a riporternek.

„Mennyire fér bele, hogy rólad és Csutiról kérdezzelek?” A Bors most mindkét félnél érdeklődött, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, mi is történt valójában.

Reni csak hebegett-habogott a Pesti TV-s riportjában. Hogy a másfél évvel ezelőtt férjhez ment énekesnő életében milyen szerepet tölt be az üzletember, az eddig nem volt ismert, és az interjú alapján Reni még több kérdőjelet okozott a kíváncsi követőknek - írja a Bors.

 

Kellemetlen pillanatok

 

Az énekesnőnek a következőket sikerült válaszolni a kínos kérdésre:

– Igazából… nem az... csak hogy... Szerintem nem ez az a műsor meg amúgy is... erről még így nem... vagyis nem úgy, hogy még nem, félre ne érts, erről így, hogy nincs Csuti meg semmi... így nem – szó szerint ezeket a szavakat használta fülig pirulva a gyönyörű énekesnő.

A Bors nem szerette volna, ha pletykák kapnak szárnyra, így megkérdeztük az érintetteket, mi is az igazság a kettejük kapcsolatáról.

 

A férfi cáfol

 

Csuti, aki lassan már nyitott egy új kapcsolatra Kulcsár Edinával való szakítása után, teljes egészében tagadta, hogy a munkán kívül bármilyen köze lenne az énekesnőhöz.

– Nem tudom, hogy van-e szó erre, mert az égvilágon semmi nincs és nem is volt köztünk – kezdte lapunk megkeresésére az üzletember, aki szerint Reni annyit hibázott, hogy nem jól reagálta le a helyzetet. Csutinak arra is volt válasza, mik az interjúban említett „lájkolgatások”.

Csuti állítja, hogy nincs köztük semmiForrás: Bors

– Reni a cégemben influenszer, persze, hogy követjük egymást. Tavaly összesen kétszer találkoztunk, az is a munka miatt történt. Ő a férjével volt én pedig még Edinával, minden alkalommal – mondta határozottan Csuti. Az üzletember szerint a vele kapcsolatos aktualitások miatt sikerült ez a kérdés csak még kínosabbra, hiszen Renin látható, hogy valójában fülig szerelmes a férjébe.

 

A nő hárít

 

 

A teljes kép kedvéért felhívtuk Renit is, aki úgy érzi, teljesen leblokkolt a kérdés hallatán, ezért történhetett, hogy nem a megfelelő választ adta.

Nyilván az lett volna a helyes reakció, hogy nem, nincs köztünk semmi. Csak teljesen váratlanul ért a kérdés, mert nem értettem, hogy jövök a képbe

– nyilatkozta az énekesnő, aki szerint csak fogást akartak rajta találni.

– Le kell ülnünk ezt Csutival megbeszélni, hogy hogyan tovább. Már csak a közös munka miatt is. Szerencsére a férjem tudja, hogy ez csak egy kínos szituáció volt 

– zárta Reni.

A két fél cáfolata ellenére a követők beindultak és megindultak a találgatások: Mi az igazság Csuti és Reni történetében?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!