nem semmi

2021.09.30. 15:09

Elképesztő: Berki Krisztián és Mazsi élőben közvetítik a szülést

Berki Mazsi hamarosan anyuka lesz, hiszen megszületik első kislánya.

Forrás: Végh István / Bors

Ahogy a Hot! magazin arról beszámolt, a házaspár még nem tudja a baba nevét, Berki Krisztián egy numerológus segítségével fogja kiválasztani, de az biztos, hogy amikor már a kórházban lesznek, tudni fogják, ahogy mindenki más is, ugyanis, élőben fogják közvetíteni a szülést!

 

Mazsi természetes úton, medencében szeretne szülni, de a császármetszéstől sem idegenkedik, ahogy attól sem, hogy Krisztián élőben közvetítse a legbensőségesebb pillanatokat.

„Hónapok óta különböző szülési videókkal álmodom és fekszem le, így azt gondolom, ha a feleségemnek ekkora segítség, hogy ilyen videókat láthat, akkor szeretném, hogy élőben közvetítsek. A testkamera pedig nem zavaró senkinek. Így mind a határon túli magyarok, mind pedig a magyarországi követőink, leendő anyukák, apajelöltek láthatják, ahogy két ismert ember közös életének legfontosabb órái telnek. Mindazt, hogyan éljük meg, hogy küzdünk és hogyan örülünk a gyermekünk születésének”

– mondta Krisztián, majd Mazsi vette át a szót.

„A filmekben megszépítik a valóságot, így nem zárkózom el, hogy megmutassuk a kendőzetlen igazságot. Hogy felkészüljek lelkileg a szülésre, rengeteg videót néztem és hálás vagyok azoknak a nőknek, akik megosztották velünk ezeket a pillanatokat. Komplikáció esetére természetesen lesz egy B terv is, de tudom, hogy minden rendben lesz. Kérdés, hogy Krisztián bírja-e majd”

– mondta a kismama a Bors szemléje szerint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!