Ország-világ

2020.10.27. 14:55

Megtépték egymást az óvodában az anyukák, mehetnek a bíróságra

Annyira idegállapotba jött egy anyuka, hogy megtépett és összekarmolt egy másik anyukát egy debreceni óvodában. A balhé úgy ért véget, hogy egy harmadik anyuka közbelépett. Most emeltek vádat a verekedővel szemben.

Forrás: Shutterstock

Az év elején egy anyuka bement az egyik debreceni óvodába, mert egy korábbi, a szülők között felmerült problémát meg akart beszélni egy másik anyukával.

A nő, alig hogy megérkezett, már az óvoda öltözőjében szóváltásba került az egyik óvónővel, később amikor csoportszobához egy másik szülő.

Az anyukák, a korábbi sérelmeik miatt, előbb kiabálni kezdtek egymással, majd verekedés kezdődött.

A vádlott a sértettet a csoportszoba előtti folyosón a karjánál és a hajánál fogva ráncigálni kezdte, a nő kezét megrúgta, arcát megkarmolta, végül a hajánál fogva a földre rántotta. A balhé itt csak azért ért véget, mert közbelépett egy harmadik szülő és megakadályozta a további verekedést.

A sértett anyuka, arcán és kezén karmolások nyomai maradtak és az egyik ujja is megsérült, nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, ezért úgy döntött feljelentést tesz.

A Debreceni Járási Ügyészség a vádlottal szemben garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat. A járási ügyészség arra tett indítványt, hogy a járásbíróság a vádlottal szemben közérdekű munka büntetést szabjon ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában