Kisalföld logö

2019. 06. 16. vasárnap - Jusztin 20°C | 32°C Még több cikk.

Támogató szolgáltatások a régió fiatal innovátorainak segítésére

Az Európai Unió Central Europe Programjának keretében megvalósuló InoPlaCe projekt regionális workshopját tartották Győrben.

A találkozón a fiatal ötletgazdák és az őket szakmailag támogató mentorcsoport megismerkedhetett a régióban fellelhető támogató szolgáltatásokkal.

A workshop házigazdája a projekt megvalósításában egyedüli magyar partnerként résztvevő Pannon Novum Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Nonprofit Kft. volt.

Az InoPlaCe projekt célja, hogy fokozza a közép-európai régió versenyképességét és erősítse az innovációs potenciált. A projektben nyolc európai fejlesztési ügynökség vesz részt, akik vállalták, hogy támogató-szolgáltatásokat nyújtanak azoknak a fiatal innovátoroknak, akiknek a jelenléte fontos hajtóerő a gazdaság fejlődésében, az innovatív vállalkozásfejlesztésben és kutatásban.

A fiatal innovátorok külső támogatás híján nem, vagy csak nagy erőfeszítések árán tudják megvalósítani ötleteiket. Az InoPlaCe projekt célja a három éves projektidő-szakban az, hogy biztosítsa számukra mindazokat a szolgáltatásokat és szakmai segítséget, melyek megkönnyítik a terveik kivitelezését.

A workshopon bemutatták a projekt kitűzött céljai között szereplő Regionális Támo-gató Szolgáltatások Listáját, amely segítségével a projektben résztvevők könnyen megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb segítséget, többek között, hogy ki segít-het nekik üzleti terv készítésében vagy befektetők felkutatásában megvalósult ötleteikhez.

A rendezvényen résztvevők megismerhették az aktuális start-up pályázat részleteit és a hatékony időmenedzsment fortélyait is.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iskolai könyvtárat fejlesztettek Győrzámolyon

A TIOP-1.2.3-11/1-2012-0026 számú pályázat segítségével a Petőfi Sándor Általános Iskola Győrzámoly… Tovább olvasom