Kisalföld logö

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -1°C | 12°C Még több cikk.

Felújítás a győri fürdőben: kicserélték a beltéri csúszdát! - fotók

Felújítás a győri fürdőben: kicserélték a beltéri csúszdát! - fotók
Közel ötmillió vendéget fogadott a nyitás óta a győri Rába Quelle. A fürdőben belső felújítások zajlanak, szinte minden helyiségben változás történt, kicserélték a beltéri csúszdát, már gyermekjegy is váltható. A fürdő vezetése abban bízik, az önkormányzati tulajdonú strand is megújulhat.

"A piaci trendekhez és a fürdőlátogatók igényéhez alkalmazkodik a fürdő belső megújulása és az akciók" – mondta Horváth Cs. Attila, a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő általános igazgatója csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A fürdő belső felújítása szakaszosan zajlik az épületben, a festések, új zuhanyburkolatok mellett a leglátványosabb változás, hogy az önkormányzat bevonásával kicserélték a beltéri csúszdát.

A gyógyászati részleg is új köntöst kapott, hamarosan a fürdőépület masszázs helyiségei szépülnek meg.


  

A szolgáltatás is változott. "Átalakítás történt az árjegyzékben, s ehhez kapcsolódóan új akciók is születtek" - mondta  Tóth-Szabó Tímea, aki kiemelte, hogy már gyermekjegy is kapható (3 és 14 éves kor között egész napra 1900 forintért), s tavaly november óta minden pénteken várják az éjszakai fürdőzőket.

"Fürdőmenedzser vizsgálja a vendégek elégedettségét, ötleteit, a karbantartó cég szinte azonnal tud reagálni, ha például lötyög a szauna ajtaja" – mondta az igazgató. Hozzátette, kritikát is kaptak helyben, mondván, szerdán és szombaton sok a külföldi vendég.
A győrieknek szeretnének kedvezni azzal, hogy vasárnaponként két óra után minden győri a lakcímkártyáját felmutatva közel féláron, 1500 forintért vásárolhat jegyet. A gyógyászati akcióban csak februárban a nyugdíjasok 11-, az aktív korúak 14 ezer forintért juthatnak bizonyos feltételekkel 60 kezeléshez.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kizárt, hogy kizárják a győri Freddie-t A Dalból

Kizárt, hogy kizárják a győri Freddie-t A Dalból
Semmilyen jogtalan előnye nincs a győri énekesnek azáltal, hogy nagy sikert arató dalának szerzője… Tovább olvasom