Kisalföld logö

2019. 07. 24. szerda - Kinga, Kincső 19°C | 32°C Még több cikk.

Development Camp - mérnökhallgatók nemzetközi tábora

A Széchenyi István Egyetemen 17 mérnökhallgató vesz részt a Development Camp elnevezésű négyhetes nyári szakmai programon.
A hallgatók a közelmúltban átadott Management Campus épületében az Audi Hungaria által kiadott műszaki projektfeladatokon, hibrid meghajtási rendszerek fejlesztésén és szimulációján dolgoznak négy nemzetközi csapatot alkotva. A tábor célja a hallgatók kompetenciáinak bővítése a komplex problémamegoldás területén, mindez versenyszerű, játékos, de egyben nagyon intenzív formában.
A kilenc országból érkezett egyetemistákat mentorként a Forma1 német és olasz sztármérnökei és az Audi Hungaria tapasztalt szakemberei támogatják a fejlesztői feladatok megoldása során. Az utolsó hét végén a program mentorai, valamint a négykarikás vállalat szakértői előtt prezentálják eredményeiket, innovatív ötleteiket a hallgatói csapatok, akik díjazásban részesülnek.

Az egyetemisták előadásokon, képzéseken, kompetenciafejlesztő tréningeken, gyárlátogatáson is részt vesznek, esténként pedig szabadidős programok színesítik a tábor kínálatát. A lelkes hallgatók számos értékes szakmai tapasztalattal gazdagodnak, valamint a mentoráló szakértőktől és egymástól is sokat tanulnak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győr is zarándokhellyé válhat - Két hete született a Csillaggyermek

Győr is zarándokhellyé válhat - Két hete született a Csillaggyermek
A győri Szentlélek téri emlékhely arra született, hogy enyhítse a gyászoló szülők bánatát. Azokét, akiknek soha nem adatott meg, hogy lássák mosolyogni a gyermeküket. Tovább olvasom