Győr és környéke

2017.04.25. 16:45

Mi látjuk az égről lelógó delfint, és Ön? Fotózzon felhőket értékes nyereményeinkért!

Fotózza le és küldje be nekünk a legfurcsább, a legszebb vagy akár a legszínesebb felhőcsodákat, és minden héten kedveskedünk egy szerencsés olvasónknak.

kisalfold.hu

Utoljára 1987-ben ismertek el hivatalosan új felhőfajtákat. 30 év után újabb 12 típus került a felhőatlaszba, és ezen felbuzdulva közös fotópályázatra hív a Kisalföld és a Frappé.


Éppen sziesztázik ebédszünetben és az eget bámulta? Vagy a gyerekével játszották, ki mit lát az égen? Mindegy is, a lényeg, akármit is látott ki a felhőkből, kutyát, teknőst, elefántot vagy fát, fotózza le és küldje el nekünk, és a Frappé ügyfeleinek köszönhetően ital- és ételkuponokat, valamint szépségkezelést és falmászást is nyerhet, ami után egy finom bort is ihat. A teljes nyereménylistát lentebb találja!

Ne feledje, már a kondenzcsík is felhő!


 A fotókat 9 héten át várjuk a [email protected] címre. A tárgyba írják bele, hogy "Kisalföld fotópályázat".Fontos: nevezéseket csak névvel, e-mail címmel és telefonszámmal fogadjuk el. (Adatvédelmi nyilatkozatunk és teljes játékszabályzatunk lentebb.)


"Szakmai zsűrink" minden héten választ egy szerencsés nyertest, a beérkezett fotókat folyamatosan frissülő galériánkban Önöknek is megmutatjuk, ahogy a heti nyertesekről is beszámolunk.

Az első képet mindjárt meg is kaptuk Varga Bettitől, aki épp a schwechati repülőtéren nézegetett "égidelfineket".

Fotó: Varga Betti

Fotó: Varga Betti

Minden héten egy nyereményt sorsolunk ki. ( Figyelem: a lista sorrendje nem a nyeremények kiosztásának sorrendjét jelöli) És hogy pontosan miért fotózzon?


1. A Babarczi Szőlőbirtok és Pince borcsomagjáért;

2. a Bedő Pékség 3000 forintos utalványa a Kenyerecske Boltocskába;

3. a Borháló 5000 forintos borválogatásáért;

4. a Havanna vendéglő 5000 forintos étkezési utalványáért;

5. az IBEX falmászó terem páros belépőjéért;

6. a KFC (Győr Pláza) Classic XL kosaráért;

7. a Masszázs és kozmetika - Haszonitsné Kovács Ildikó 5000 forintos arckezelésre jogosító ajándékutalványáért;

8. a Mackó Kuckó 2 kilós Big Grizzly burgeréért;

9. és a Kapucziner saját kézműves termékeiből készített 5000 forintos ajándékcsomagjáért.

 

Most pedig irány a természet, és szemeket az égre!

 

FONTOS!

  • A Lapcom Zrt. a beküldött fényképet korlátlanul, ellenszolgáltatás nélkül megjelenítheti és felhasználhatja a weboldalán, illetve a Facebook oldalán.
  • A feltöltött képnek saját szellemi tulajdonnak kell lennie, más fotójával vagy egyéb kapcsolódó adatával való visszaélés esetén érvénytelennek tekintjük, és töröljük a játékból. Szervező nem vállal felelősséget a résztvevők által beküldött fotók vonatkozásában, azért kizárólag az azt feltöltő felhasználó felelős. A fotók feltöltői jogsértés esetén a felelősséget önállóan kötelesek viselni.
  • A versenyző a fotó beküldésével elfogadja a játékszabályzatot, igazolja, hogy a játékra saját tulajdonú fotóval jelentkezett, amely más jogait nem sérti, valamint hozzájárul a fotó megjelenéséhez a www.delmagyar.hu, a www.kisalfold.hu, illetve a Délmagyarország és a Kisalföld Facebook oldalán, ezáltal a fényképhez való minden jogát a Lapcom Zrt-re átruházza. A szervező a feltöltés után a fényképet bármikor, korlátlanul felhasználhatja.
  • Játszani csak a pontosan kitöltött adatlapokkal és az adatvédelmi nyilatkozat és játékszabályzat elfogadásával lehet.
  • A győztesekről a Lapcom Zrt. cikket és fotót is közölhet.
  • A nyereményeket a győri sajtóházban tudják átvenni.
  • Az ajándékokat 1 hétig tároljuk, ha valaki nem jelentkezik értük, új nyertest sorsolunk.
  • Átvétellel kapcsolatos probléma esetén kérjük értesítsenek minket a [email protected] címen.


  • A hozzánk eljutott információkat szigorúan bizalmasan kezeljük, azokat a legteljesebb körültekintéssel óvjuk az illetéktelenektől. Harmadik félnek való kiadásuk csakis a törvényben előírt esetekben történhet meg.


    Azokat az információkat, amelyek a felhasználók egyedi elérésére alkalmasak (mint például az e-mail címeket) csakis a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe. Amennyiben szolgáltatás-kínálatunk bővítése ezt szükségessé teszi, esetenként, nem kiemelkedő gyakorisággal, tájékoztató anyagokat küldünk felhasználóinknak. A felhasználói aktivitással kapcsolatos IP cím információkat kiadónk 6 órán át tárolja, majd azok automatikusan törlődnek.


    A felhasználók fizikai (nem internetes) elérésére alkalmas adatait kizárólag akkor gyűjtjük, ha az adott szolgáltatás, akció jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi. Ezen adatokat csakis erre, a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra használjuk, harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át (kivéve a törvény által előírt eseteket).


     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!