Győr és környéke

2019.03.27. 09:37

Egyedül neveli három unokáját, gyakran gyógyszerre sem futja

Katalinnak csupán a családi pótlék jelent állandó jövedelmet.

A havi gyógyszerköltsége gyakran 15–20 ezer forint lenne a győri Barcsa Katalinnak. Saját krónikus betegsége mellett, a három kiskorú unokája közül, akiket egyedül nevel, a két kisebb féléves korától tartós asztmatikus betegségben szenved.

 

A győri Barcsa Katalinnak nincs állandó jövedelme, nehezen él meg.

A győri Barcsa Katalinnak nincs állandó jövedelme, nehezen él meg.


Állandó jövedelme nincs, csak a 22.400 forint családi pótlék, ezért gyakran a saját gyógyszereit sem tudja kiváltani. Betegsége miatt nem tud elhelyezkedni sehol. A hónapok során 30.000 forint közüzemi tartozása halmozódott fel és fél a következményektől. Önkormányzati bérlakásban élnek, nagyon rossz körülmények között, ami főleg a két beteg gyerek miatt aggasztja.


Elkeseredett szavakkal fordult a Jóakarat hídjához. Lapunk alapítványa 150.000 forinttal segítette Katalint nehéz helyzetében. A kapott összegből szeretné némileg felújítani a lakást és természetesen a gyerekeknek élelmiszert és ruhát akar vásárolni belőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!