Győr és környéke

2019.09.08. 15:15

Legyél a kisalfold.hu Tündérszépe legszebb lánya és nyerj értékes ajándékokat! Jelentkezz!

Értékes nyereményekkel, remek hangulattal várjuk gyönyörű lányok jelentkezését szépségversenyünkre Győr-Moson-Sopron megyéből. A megye legszebb lánya 50 ezer forintos utalványt nyer.

kisalfold.hu

A Tündérszépek 2020 szépségversenyünkre Győr-Moson-Sopron megyéből várjuk a belevaló, vagány, s persze nem utolsósorban gyönyörű lányok jelentkezését.

Elmúltál 16, de még nem vagy 30? Jelentkezz versenyünkre és legyél Te 2020 Tündérszépe! Saját fotósorozattal is nevezhetsz, vagy kérhetsz profi fotózást is.


A megyei és regionális előválogatóból a szakmai zsűri által kiválasztott 3 versenyző, illetve a szavazók által legmagasabb értékelést kapott versenyző – összesen tehát 4 hölgy – jut tovább, a központi döntőben ismert személyiségekből álló zsűri választja ki a szépségkirálynőt és két udvarhölgyét, illetve az olvasók is megszavazzák a legszebb lányt.

Kocsis Korinna, Európa három évvel ezelőtti szépségkirálynője lesz a háziasszonya a Tündérszépeknek idén.

 

A megyei előválogatóba 30 hölgy kerül be, a regionális fordulóban Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas megye 4 lánya küzdhet a továbbjutásért.

Jelentkezz minél előbb a Tündérszépek oldalon,

a megyei előválogató szeptember 16-tól október 21-ig tart. A regionális előválogató október 24-én indul, és november 4-én zárul le. Az országos döntőben lévő lányokra online január 2-től 23-ig lehet szavazni, a döntőt pedig január 24-én rendezik, show-műsorral egybekötve.

 

Értékes díjak, nyeremények


Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, egy felkészítőtábor, számtalan nyeremény, vásárlási utalványok, mobiltelefonok és egzotikus utazás is vár a legszebbekre. Sőt, a szavazók között is osztunk ki ajándékokat, így érdemes lesz izzítani a különböző elektronikus eszközöket!


Össznyeremény 10 millió forint értékben


- a megyei győztes nyereménye 50.000 forintos vásárlási utalvány

- legszebbek, döntősök: 1 éves modellszerződés, vásárlási utalványok, mobiltelefonok, egzotikus utazások

- az országos döntőbe jutott lányoknak felkészítő tábor, ahol minden lányról készül profi körülmények (stylist, fodrász, smink, divatfotós) között portfólió is

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!