Győr és környéke

2019.09.03. 18:40

A nyári szünetben 14 könyvet olvasott: Kata már kétszer fordult Győrben, hogy mesekönyveket cseréljen

Ma már a győri tulipános iskola harmadik osztályában ül Kata, aki a vakáció utolsó napján nézett be sajtószékházunkba, hogy megtudja, milyen cserelehetősége van.

kisalfold.hu

 Múlt héten hirdettük meg könyvcserekampányunkat, amelyben Győrtől Sopronig csereberélhetik meséiket a gyerekek. A kilencéves Fördős Kata már kétszer fordult a könyveivel, annyira szeret olvasni.

Fördős Kata a vakáció utolsó napján hozta el mesekönyveit, hogy becserélje. Fotó: H. Baranyai Edina

Fördős Kata a vakáció utolsó napján hozta el mesekönyveit, hogy becserélje. Fotó: H. Baranyai Edina

Ma már a győri tulipános iskola harmadik osztályában ül Kata, aki a vakáció utolsó napján nézett be sajtószékházunkba, hogy megtudja, milyen cserelehetősége van. Édesanyjával, Sipos Fördős Máriával és Lujzi testvérével érkezett, alaposan szemügyre vette a kínálatot és be is cserélte a három mesekönyvet, amit hozott. Anyukája vette észre a felhívást, és már az első napon ellátogattak a Baross úti pavilonunkba.

 

Kata nagyon szereti a könyveket, a nyári szünetben 14-et elolvasott. Édesanyja szerint ez nem lehet véletlen, mindhárom gyermeke meséken nő fel. Katának a 77 magyar népmesét kellett rongyosra mesélnie, a két hónapos Lujzi a mondókákra figyel. – Ahogy nőnek a gyerekek, úgy változik az érdeklődésük is – mondta. – Kata első mesekönyvei között a Bogyó és Babóca sorozat volt, most a kamaszos történeteket kedveli.

Nyilvános könyvespolcok

Ügyfélszolgálatainkon keressék nyilvános könyvespolcainkat! Győrben a Baross úti Kisalföld-pavilonban és sajtóházunk recepcióján, az Újlak utca 4/A szám alatt. Mosonmagyaróváron a Régi Vámház tér 14., Csornán a Templom utca 8. és Sopronban a Frankenburg út 2/A szám alatt helyeztük el ezeket. Kampányunkkal kapcsolatosan a [email protected] e-mail-címen érdeklődhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!