Győr és környéke

2018.12.18. 17:12

Veszélyben a győri bérlakás: 3 gyermeket nevel az elvált anya, aki több millió forintot vár hiába

Kállainé Nagy Mónika mindent igyekszik megtenni, hogy a felszínen maradjon. Heti hat napot dolgozik, miközben egyik fia még csak óvodás.

kisalfold.hu

Sok elvált anya kerül nehéz helyzetbe amiatt, mert nem kap tartásdíjat. Sajnos igaz ez Kállainé Nagy Mónikára is, aki több millió forintot vár hiába, miközben három gyermeket nevel egy győri Ipar utcai bérlakásban. Miután neki tartoznak, ő is tartozást halmozott fel: 300 ezer forint lakbérrel maradt el a Győr-Szol zrt.-nél. Ha nem tud törleszteni, nem hosszabbítják meg a bérleti szerződését.

Kállainé Nagy Mónika három kiskorú gyermekről gondoskodik. 


Pedig ő mindent igyekszik megtenni, hogy a felszínen maradjon. Heti hat napot dolgozik egy munkaközvetítőn keresztül az Audi győri gyárában, s közben fiairól is gondoskodnia kell, akik közül az egyik még csak óvodás.


Olvasóink támogatása révén – talán utolsó szalmaszálként – 150 ezer forintos támogatást nyújtottunk át a családnak, bízva abban, hogy az anyának sikerült elérni, hogy fedél maradjon a fejük felett.

Ha támogatást adna 

A Lapcom Média Alapítvány várja a jóakarat forintjait. Adományaikat korábban a Kisalföldbe fűzött, ügyfélszolgálatainkon is beszerezhető sárga csekken fizethetik be, vagy átutalással, a 12096705-01312657- 00100008-as számlaszámra is eljuttathatják hozzánk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!