Győr és környéke

2018.12.13. 22:38

Szemműtét után, és egy újabb előtt - 30 ezer forint Ferenc egyetlen jövedelme

Hónapokig kitartóan, önfeláldozóan ápolta ágyhoz kötött, beteg édesanyját halála előtt Poór Ferenc. Pedig neki is volt, van is több egészségügyi problémája.

kisalfold.hu

 Hónapokig kitartóan, önfeláldozóan ápolta ágyhoz kötött, beteg édesanyját halála előtt Poór Ferenc. Gondoskodott gyógyszereiről, a mindennapi meleg ételről, a ruháiról, mindent megtett, hogy megkönnyítse a napjait. Pedig neki is volt, van is több egészségügyi problémája és most már egyedül él a nagyszentjánosi férfi egy leromlott állagú házban, szerény körülmények között.

 

Poór Ferenc rokkantnyugdíjából él Nagyszentjánoson.

Poór Ferenc rokkantnyugdíjából él Nagyszentjánoson.


A családsegítő hozzá járó munkatársának szívesen önti ki a szívét, érzéseit, mert sokszor elhagyatva érzi magát. Rokkantnyugdíja alig több mint harmincezer forint és csak ez az egyetlen jövedelme, ebből kell a megélhetést megoldania, pedig a létfenntartáshoz alig elegendő. Azonban csak könnyű alkalmi munkákat vállalhat. Ház körüli feladatokat másoknál is szívesen elvégez, hogy legyen pénze, amiből az élelemre futja.


Jelenleg az is tetézi gondjait, hogy nemrég volt egy szemműtétje és az orvosok szerint hamarosan muszáj lesz egy újabb hasonlót elvégezni rajta. Óriási segítséget jelent neki minden támogatás, amit önzetlen emberektől kap. Azokért a forintokért is hálás – a százötvenezer forintért –, amit eljuttathattunk neki olvasóink adományainak köszönhetően, amelyek a Jóakarat hídján érkeztek a Lapcom Média Alapítványhoz.

Ha támogatást adna vagy kérne 

A Lapcom Média Alapítvány várja a jóakarat forintjait. Adományaikat korábban a Kisalföldbe fűzött, ügyfélszolgálatainkon is beszerezhető sárga csekken fizethetik be, vagy átutalással, a 12096705-01312657- 00100008-as számlaszámra is eljuttathatják hozzánk. Az alapítvány segítségét kérők vagy rászorulókat ajánló olvasóink levelét a Kisalföld- szerkesztőség, 9021 Győr, Újlak utca 4/A postacímre vagy az [email protected] e-mail-címre várjuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!